• www.henriks-hvidevarer.dk

Ali Gamaledin og Abdelaziz Al Anzi udvider IT FON, med hjørnebutikken på Badstuegade ud mod Algade. Foto: Michael Thønnings

IT Fon fylder fire og vokser

Mobil og it-butikken IT FON udvider med hjørnebutik på Algade i Vordingborg og bliver dobbelt så store.

Vordingborg - Vi synes vi manglede plads og vi ville gerne mere ud til Algade, fortælle Ali Gamaledin, der sammen med Abdelaziz Al Anzi startede mobil-, computerforretning og reparatørbutikken IT FON på Badstuegade for snart fire år siden.
Nu udvider de så og inddrager også nabobutikken - på hjørnet ud mod Algade - der har stået tom et par måneder.
- Der sker mere i byen og butikkerne skal ikke stå tomme. Vi ville gerne have lidt bedre plads til vores varer, så det ikke er så mast og tager sig bedre ud, forklarer Ali.
De kommer således til at boltre sig på dobbelt så meget plads, efter væggen mellem de to butikker blev revet ned i weekenden og den nye trappe, er blevet etableret.
- Det bliver lettere og bedre for vores kunder at overskue det hele og se det vi har, fortæller Ali.
- Vi får også plads til nye varer - blandt andet i forhold til gaming (computerspil, red.), hvor vi kommer til at have det meste udstyr, siger Abdelaziz.
En del af IT FONs opgaver er også reperation og service af it-udstyr og mobiltelefoner og her betyder udvidelsen også en del.
- Vi får bedre plads til vores værksted. Det er et ret lille lokale nu, så det bliver bedre for os at komme på arbejde og der er bedre muligheder, siger Ali Gamaledin.
Sammenlægningen med det eksisterende butikslokale betyder således bedre plads og flere muligheder, men det er også en investering i at være i Vordingborg.
- Vi er glade for at være her. Vi synes man kan mærke der er sker mere nu og der er mere, end da vi startede, fortæller de.
Det er således også lige om lidt - den 26. februar - at butikken kan fejre sin fire års fødselsdag.
- Så vi skal både fejre åbningen af det nye lokale og vores fødselsdag. Vi kommer til at køre nogle tilbud, siger Ali.
Da butikken åbnede dengang, var de to mobil- og IT-kyndige ejere næsten lige færdige på handelsskolen (ZBC) i byen og kastede sig ud i at have deres egen butik.
- Jeg syne det er gået godt. Det handler meget om service i forhold til vores kunder, siger Ali.
- Vi hjælpere stadig folk med småting omkring mails og computere, når de kommer ind. Hvis det er noget der hurtigt kan klares, så koster det ikke noget. Det giver et godt forhold til kunderne og mage vælger at handle her, for at handle lokale, påpeger Abdelaziz.
- Vi har faktisk kunder der kommer med kage af og til, smiler Ali, der nok selv kommer til at servere kage - eller andre gode tilbud - når de åbner den nye del af butikken og fejrer fødselsdagen. 
Forventningen er, at den nye butik er klar i slutningen af januar og fødseldagen er den 26. februar.

Ali Gamaledin og Abdelaziz Al Anzi udvider IT FON, med hjørnebutikken på Badstuegade ud mod Algade. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar