Indvier petanquebane

Kastrup, Neder Vindinge & Næs Lokalråds vision om rekreative grønne samlingssteder begynder så småt at tage form. Søndag 1. oktober indvies en ny petanquebane ved Bakkegårdssøen.  

 

 

På søndag klokken 11 bliver en ny petanquebane ved Bakkegårdssøen indviet med lidt godt til ganen. Men man må også gerne  komme med opsmøgede ærmer. 

- Der skal plantes 12 tæbletræer og nogle blomstrende buske. Så vi vil gerne have folk til at hjælpe med at plante. Det skulle gerne være et aktiv for området, siger lokalrådsformand Carsten Olsen. 

Til petanquebanen har lokalrådet  fået penge af både kommunen og Nordea-fonden til, og af Friluftsrådet har givet  penge til bord/bænkesæt og beplantning. Entreprenørfirmaet Kayser & Thorsen har lavet banen, stierne rundt om og lagt sten, hvilket også er sponseret. 

Bestyrelsesmedlem Ricky Steensgaard tilføjer, at man måske senere kan få etableret legeplads eller ”madpakkehytte” med stiforbindelse fra Bakkegårdsvej. Indtil da ønsker de sig, at søen bliver renset. Apropos flere små Kastrup-oaser er et igangværende projekt at få åbnet op for Kastrups gamle børnehave. Det projekt skal løbe til foråret, hvor de lokale skal inddrages. 

- Mange ved nemlig ikke, at man godt kan bruge legefaciliteterne, fortæller de to lokalrådsfolk. 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar