DGI-huset er tomt i øjeblikket, men på søndag vil her være fyldt godt op af diverse hoppeborge og oppustelige forlystelser, lover Michael Hansen fra Danlej. Foto: Mille Holst

Hop og leg gennem dagen

På søndag er der hoppe legedag i DGIhuset. Danlej, der står bag arrangementet, sørger for nye aktiviteter, så der er nyt at opleve også for dem, der deltog sidste år, og som noget nyt gives der også adgang til svømmehallen.

Vordingborg Søndag den 19. januar står Danlej fra Ørslev atter bag en stor hoppe legedag i DGI-huset i Vordingborg, og som noget nyt i år giver indgangsbilletten også adgang til svømmehallen samme dag.
Hoppe legedagen er for børn fra 2-12 år som kan se frem til både hoppeborge, forhindringsbaner, rodeotyr og meget andet. Blandt de nye aktiviteter i år er eksempelvis et helt Paw Patrulje land med forskellige hoppeborge og aktiviteter for de 2-6-årige. For de ældste af børnene i målgruppen er der også aktiviteter som kun er for dem, blandt andet aktiviteten ”Sidste mand står”, men Michael Hansen lover også en overraskelse.
Michael Hansen fra Danlej har erfaring for, at familier ofte har midre søskende med, som er for små til aktiviteterne for de 2-12-årige, hvorfor der i år vil være en enkelt hoppeborg for børn under to år.
Spejderne fra 1. Kong Volmer Gruppe i Vordingborg stiller med 17 frivillige, der hjælper til ved hver forlystelse.
- Per forlystelse er der minimum en person, der holder opsyn, fortæller Michael Hansen, der også har entreret med samaritterne, i tilfælde af at der skulle blive brug for et plaster eller pusten på en øm fod. Mere plejer der ikke at være brug for, fortæller Michael Hansen.
Klokken 12.30 underholder Hr. Plys, hvorefter der cirka klokken 13 vil være trækning af vinderne af henholdsvis badebilletter til Lalandia og en børnefødselsdag fra Danlej.
Arrangementet finder sted i tidsrummet 10-15. Der tages entré for børn, mens voksne er gratis - også selvom de skulle finde på at komme uden børn. Men Michael Hansen understreger, at aktiviteterne på hoppe legedagen er for børn; voksne må kigge på.
 

DGI-huset er tomt i øjeblikket, men på søndag vil her være fyldt godt op af diverse hoppeborge og oppustelige forlystelser, lover Michael Hansen fra Danlej. Foto: Mille Holst

Der plejer at være godt gang i løjerne, når Danlej arrangerer Hoppe-legedag i DGI-huset. Arkivfoto

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar