Hold ferie i din biograf

Op til skolernes efterårsferie har hele fire nye film premiere, men langt flere går fortsat.

Film I weekenden op til efterårsferien har hele fire nye film Danmarkspremiere. Det drejer sig om ”Vildheks”, ”Jakob og Peter Plys”, ”Johnny English slår til igen” samt ”Venum”. Desuden kan børnefamilierne i ferien fortsat se ”Iqbal og den indiske juvel”, ”Smallfoot” og ”Team Albert”, mens de voksne kan tage ind og se ”The Wife” og ”Journal 64”.

Vildheks og Peter Plys
”Vildheks” handler om 12-årige Clara, der er en ganske almindelig pige, der bor i byen med sin mor. En dag begynder hun at kunne lugte og høre ting, som hun ikke burde kunne, og samtidig er hun overbevist om, at en mystisk, sort kat forfølger hende.  Filmen bygger på Lene Kåberbøls bog af samme navn.
I Disneys hjertevarme live-actionfilm ”Jakob og Peter Plys” er den lille dreng, der tog på utallige eventyr i Hundredmeterskoven med sin samling af livlige og elskelige tøjdyr, blevet voksen og mismodig. Nu er det op til hans barndomsvenner at drage ud i verden og hjælpe Jakob med at huske den kærlige og legesyge dreng, han stadig har indeni.
Efter et beklageligt uheld med Jakobs mappe, må Plys og vennerne Grisling, Æsel og Tigerdyret vove sig ind i London for at aflevere de yderst vigtige ejendele, for dine bedste venner er der altid for dig.  
    
Agenten og skurken
”Johnny English slår til igen” er tredje kapitel i filmserien om den uheldige superagent. Et cyberangreb har afsløret identiteten på alle aktive agenter i England og efterretningstjenestens sidste håb er nu Johnny English.   
Marvel-actionfilmen ”Venum” handler om Eddie Brock (Tom Hardy), der forvandles til den onde spiderman-karakter Venom, som er i stand til at besætte mennesker og således give dem kræfter som en edderkop.
Venom er blevet en af Marvel’s top skurke siden han blev introduceret i 1988. Karakteren er en alien, der har brug for en menneskelig vært til at overleve.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar