Hjemmerøveri i Stensved - Politiet søger vidner

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog torsdag klokken 4.05 anmeldelse om, at en 69-årig kvinde havde været udsat for røveri på sin bopæl på Møllevej i Stensved. Nu søger politiet vidner.


To gerningsmænd indfandt sig formentlig mellem klokken 3 og klokken 3.30 på kvindens bopæl, hvor de brød ind og fastholdt hende, mens de gennemsøgte huset for værdier. Den forurettede kvinde er ikke påført skader.

Gerningsmændene forsvandt fra stedet i ukendt retning og havde et mindre pengebeløb og en ring med sig. Politiet ved i øjeblikket ikke hvilken vej røverne er kørt eller om der er benyttet et køretøj. 

Gerningsmændene signaliseres begge som: Yngre mænd, 20-25 år, mellemøstligt udseende, begge spinkle af bygning og cirka 175-185 centimeter høje. De var begge iført mørke hættetrøjer og cowboybukser og talte dansk med udenlandsk accent.

Politiet efterlyser vidner, der natten til torsdag – særligt mellem klokken 3 og klokken 4 – har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i området omkring Vordingborgvej og Møllevej i Stensved.

Vidner bedes kontakte politiet på telefon 1-1-4.


Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar