Jens A. Nielsen fra Lions (th.) overrakte en donation til veterancaféen i Vordingborg ved Henning Østergaard Nielsen. Foto: Mille Holst

Hjælp til forårets fisketur

Veterancaféen i Vordingborg modtog i begyndelsen af december en donation fra Lions.

Vordingborg Veterancaféen på Vordingborg Soldaterhjem har fået en donation på 26.000 kroner af de 15 Lions klubber  i Zone Storstrømmen, der dækker Vordingborg, Guldborgsund og Lollands kommuner.
Det var Jens A. Nielsen, somdels er zoneformand, dels præsident i Lions Langebæk, der overrakte den forstørrede check til veterancaféen ved et lille arrangement i netop veterancaféen den 4. december.
Donationen er givet med henblik på at ”forsøde tilværelsen” i veterancaféen, og her kommer pengene i følge Henning Østergaard Nielsen, der er leder af veterancaféen, til at gå til en planlagt fisketur for caféens medlemmer i foråret 2020. Her bliver plads til cirka 40 interesserede og også veterancaféerne i Slagelse, Næstved og Guldborgsund vil få tilbud om nogle pladser, når fiskekutteren stævner ud fra havnen i Korsør på jagt efter hornfisk, torsk eller fladfisk eller hvad der nu vil bide på krogen.
Veterancaféen er et fristed for tidligere udsendte soldater og deres pårørende.

Jens A. Nielsen fra Lions (th.) overrakte en donation til veterancaféen i Vordingborg ved Henning Østergaard Nielsen. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar