• www.henriks-hvidevarer.dk

Der var rigtig mange deltagere på Hjerteforeningens Nytårsmarch i Vordingborg, der i søndags blev afviklet for sjette gang. Foto: Klaus Lohmann

Gåtur, bobler og kage

For sjette gang stod Hjerteforeningen bag en Nytårsmarch i Vordingborg, som traditionen tro blev afsluttet med bobler og kransekage.

Vordingborg Formanden for hjerteforeningen i Vordingborg, Hanne Rossé Jensen, bød velkommen til foreningens årlige Nytårsmarch fra Vordingborg Nordhavn i søndags.
Her fortalte hun om den nye instruktøruddannelse i genoplivning og ønskede alle fremmødte en god tur rundt om Oringepynten.
Også borgmester Mikael Smed bød velkommen og roste blandt andet den lokale Hjerteforening for det arbejde, den gør, for at informere om forebyggelse af hjerte-karsygdomme, som ifølge borgmesteren er den direkte dødsårsag for hver fjerde dødsfald i Danmark.
- Vi ved godt alle sammen, hvor vigtigt det er, at få rørt os hver dag, og i Vordingborg kommune har vi jo en natur, som gør at vi har alle muligheder for at bevæge os i smukke omgivelser, sagde borgmesteren blandt andet og var dermed pogså glad for traditionen med Hjerteforeningens nytårsmarch.
Der var både en kort og en længere tur, så selv forældre med barnevogne og ældre med rollator havde mulighed for at deltage.
Efter endt gåtur serverede Hjerteforeningen bobler og kransekage og ønskede godt Nytår.

Se mange flere billeder fra Hjerteforeningens Nytårsmarch i galleriet.

Der var rigtig mange deltagere på Hjerteforeningens Nytårsmarch i Vordingborg, der i søndags blev afviklet for sjette gang. Foto: Klaus Lohmann

Gurli Hansen (tv.) og Kirsten Olsen er gode veninder og går ugentlige ture sammen. Denne nytårsmarch er dog en af de bedre, som bliver afsluttet med lidt bobler og kransekage. Foto: Klaus Lohmann

Start og slut foregik på Nordhavnen i Vordingborg. Foto: Klaus Lohmann

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar