Fodplejer åbner egen klinik

Helle Jensen er født og opvokset i Ørslev og har i mange år arbejdet som hjemmehjælper i Vordingborg Kommune.
- Jeg fandt ud af, for to år siden, at forholdene, vi kørte under, det var ikke mig. Jeg ville gerne meget mere, end det vi måtte, fortæller Helle Jensen til Sydsjællands Tidende. Derfor tog hun en uddannelse som lægeeksamineret fodplejer, blev færdiguddannet 30. juni i år, og 1. august åbner hun egen fodpleje ”Drømme fødder” på Goldschmidtspladsen i Vordingborg med indgang via Frisør Lounge.
På åbningsdagen er der reception klokken 10-14 og hele august måned kører hun med åbningstilbud.
Drømme Fødder tilbyder alt fra klip og slibning af negle, bøjlebehandlinger, ligtorne, fodvorter samt generel vurdering af foden. Der er ingen typiske kunder, for her kan både komme dem, der gerne vil gøre noget for sig selv og det kosmetiske udtryk for fødderne, andre vil være idrætsudøvere, dansere ”og os der går i høje hæle”, som Helle Jensen siger om de kunder, der kommer på grund af smerter i fødderne.
- Jeg er i klinikken om eftermiddagen og om formiddagen kører jeg ud til folk, fortæller Helle Jensen, der desuden planlægger at have længe åbent en dag om ugen samt en lørdag om måneden.
- Jeg vil gerne være så fleksibel som mulig, siger Helle Jensen, der allerede har så mange bookninger, at hun regner med at kunne leve af sin nye klinik allerede fra dag ét.
Drømme Fødder kan kontaktes på telefon 53 54 06 60 og kan yde udvidet helbredstillæg til pensionister.

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar