Sejlklubben Snekkens formand Jan Jensen glæder sig over millionbevillingen fra A. P. Møllerfonden. Foto: Mille Holst

Fire millioner til Snekken

A.P. Møllers fond har bevilget Sejlklubben Snekken fire millioner til et nyt klubhus på Nordhavnen.

Vordingborg Sejlklubben Snekken i Vordingborg Nordhavn har modtaget fire millioner kroner af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.
Pengene er givet til bygning af et nyt klubhus, som skal bygges dér, hvor klubbens ungdomsafdeling i dag holder til - op ad det gamle bådværft. Ideen er at samle ungdom og seniorer under ét.
Sejlklubben har endnu ikke fået tilladelse hverken tuil nedrivningen af det eksisterende hus eller til byggeriet af det nye, men da det indgår i den nye havneudviklingsplan, regner klubbens formand, Jan  Jensen, ikke med, at det bliver noget problem. 
Huset er udviklet i et samarbejde mellem klubbens medlemmer og Ginnerup arkitekter og er tilpasset det eksisterende miljø, fortæller Jan Jensen.
I alt skal klubben bruge ti millioner til nedrivning og byggeri.
- Nu skal vi have søgt de sidste penge, siger Jan Jensen, der er glad for her at kunne melde at det første store beløb allerede er i hus.
- For sejlklubben betyder det, at man for alvor er kommet et meget storet skridt videre i det spændende klubhusprojekt, siger formanden, der håber på at byggeriet kan begynde om et års tid.

Sejlklubben Snekkens formand Jan Jensen glæder sig over millionbevillingen fra A. P. Møllerfonden. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar