• www.henriks-hvidevarer.dk

Mads Heinesen fra forlaget Vild Maskine viser den nye børnebog ”Ritas soveben” frem. Foto: Mille Holst

Find dine soveben

Arko Højholt debuterer med børnebogen ”Ritas soveben” på det lokale bogforlag Vild Maskine.

Vordingborg Mads Heinesen, der står bag det lokale bogforlag Vild Maskine i Vordingborg, sender 8. januar børnebogen ”Ritas soveben” på gaden.
Bogen er skrevet og illustreret af Arko Højholt, der er født og opvokset i Præstø og som Mads Heinesen kender fra sin gymnasietid på Vordingborg Gymnasium.
”Ritas soveben” er tænkt som en godnatlæsningsbog for de 2-6-årige og baserer sig på Arko Højholts egen filosofi om, at man skal huske at lege med børnene inden de lægger sig til at sove og at putteritualer skal være hyggelige og sjove for både voksne og børn. 
Historien handler om Rita, der ikke har fået sine soveben på, og som derfor ikke kan komme i seng. Sammen med sin far går hun så på jagt rundt i huset for at finde sovebenene. Undervejs finder hun alle mulige andre ben, hoppeben, klatreben og så videre og først til allersidst lykkes det at finde sovebenene, der er så tunge, at hun ikke kan gå på dem, men må bæres i seng.
Bogen er rigt illustreret af Arko Højholt selv og det er muligt for både børn og voksne at gå på opdagelse i billederne. For børnene er eksempelvis den samme mus med på samtlige billeder og de voksne kan muntre sig med gengivelserne af kendte kunstværker og fotografier på væggene.
Bogen fås i de lokale boghandlere i såvel Præstø, Stege som Vordingborg.

Mads Heinesen fra forlaget Vild Maskine viser den nye børnebog ”Ritas soveben” frem. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar