• www.henriks-hvidevarer.dk

Fejring af frivillige

Fredag aften blev prisen for Årets Frivillig uddelt ved en aften med frivilligheden i højsædet, arrangeret af Det Frivillige Samråd og Vordingborg Kommune

 

 

En helt ny pris - og et arrangement i større rammer ”Frivillig Fredag” markerede  afslutningen på frivilligugen 2017, hvor alle kommunens frivillige skulle fejres.

Vordingborg Kommune og Det Frivillige Samråd har tidligere afholdt arrangementer for kommunens frivillige, men i år var det åbnet mere op 

- Og det lykkedes at nå bredere ud og til flere frivillige, fortalte formand Pia Westergaard fra Det Frivillige Samråd.

Ét af aftenens hovedpunkter, var uddelingen af prisen som Årets Frivillig. Det blev Inge Lykke Hansen, der fik overrakt prisen af borgmester Michael Seiding Larsen (V), og hyldet af de mange deltagere. I alt var 25 nomineret til årets pris, og ifølge medlemmerne fra Det Frivillige Samråd, var det en utrolig svær opgave at vælge blandt de mange nominerede. 

Inge Lykke Hansen er aktiv på 16. år hos Ældresagen Vordingborg, og bruger mindst tre dage om ugen på cykelture, stavgangsture, med mere, ligesom årets prismodtager ugentligt sørger for kaffe og kage til cirka 110 deltagere på turene og dermed er med til at opretholde et vigtigt socialt element i lokalafdelingen. 

Gaven til årets prismodtager bød på uddrag fra kommunens rige kultur, i form af glaskunst og kulturelle oplevelser. 

Efter prisuddelingen blev de knapt 200 deltagere inddelt i grupper der cirkulerede rundt til forskellige aktiviteter, med henblik på at lære hinanden bedre at kende på kryds og tværs, og skabe mulighed og grundlag for at ”netværke” på tværs af foreninger og tilhørsforhold. 

TAMU-Centrets køkkenelever havde tilberedt en festlig buffet, inden Jacob Haugaard rundede arrangementet af med underholdning. 

 


Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar