Fart over Fanefjord Centret

Der sker hele tiden noget på Fanefjord Centret. i sidste uge var de i sommerhus og mandag havde de besøg fra Lolland, hvor man havde hørt om den nye forhindringsbane.

 

- Jeg ville ikke selv herover - det var min familie der forslog det. Men nu er jeg virkelig glad for at jeg gjorde det, fortæller 90-årige Birthe Barfod, der træner tre gange om ugen på Fanefjord centeret, hvor hun mandag var i gang på deres nye forhindringsbane, sammen med en flok ældre fra Kildebo på Lolland, der var kommet på besøg for at afprøve banen.
- Uh, det er lidt ubehageligt, lød det fra lollikken Birgit Clausen, da hun lå på en vippende trætræner. Hun var dog glad, da hun kom op igen - og også for at prøve banen. Men bestemt også for at få en kop kaffe, for sådan slutter det som regel, når der trænes på banen, som også områdets skolebørn inviteres ned på af og til.

 

Flere ture
Og der har været fart over feltet på centeret, hvor en flok beboere i hele sidste uge, på skift var i sommehus ved Hårbølle havn.
- Det var et ægtepar, der kommer her, som havde søgt en fond, så vi kunne faktisk få hele turen dækket for de ældre, fortæller Tine Laulund, bevægelsesagent på centeret, om turen.
- Det var rigtige hyggeligt. Vi var mange, så vi var meget udenfor, men så kunne vi gå ture ved havnen og der var nogen der spillede petanque, fortæller Tove Rasmussen, der selv var med i tre af dagene, hvor der både var deller. flæskesteg, hjemmebag og hygge med hjælp fra frivillige - ud over en masse frisk luft - og vand - i forbindelse med den store kommunale vanduge, som de ældre fra Fanfjord, altså også fik glæde af.

 

Tilbage til forsiden

Kommentarer

Jeg synes at det er fantastisk at både ældre og børn kan bruge den samme aktivitetsplads, og garanteret også andre. Jeg synes at det er så vigtigt at alle generationer kan være sammen som noget naturligt, modsat at alt skal være opdelt i aldersgrupper med overskrifter, hvor vi bliver fremmedgjort over for hinanden.

Tilføj kommentar