Anette Kaare Hvidtfeldt foran lokalet på Rådhustorvet 4D, i den gamle Kvickly, hvor hun den 25. august åbner fitnesscentret Loop Fitness. Foto: Mille Holst

Et nyt fitnesscenter åbner på Rådhustorvet i Vordingborg

LOOP Fitnes-kæden åbner en afdeling i Vordingborg den 25. august med Anette Kaare Hvidtfeldt som centerleder og Dorte Sander som daglig leder.

Vordingborg Anette Kaare Hvidtfeldt har i forvejen fitnesscentre i både Næstved og Sønderborg, men hun glæder sig til den 25. august klokken 10 at slå dørene op til afdelingen i Vordingborg.
Nogen kunne måske mene, at markedet allerede er mættet i byen, men Anette har to grunde til at åbne i Vordingborg: 
- For det første har der været  mange forespørgsler, og for det andet er LOOP bare noget andet, siger Anette Hvidtfeldt og forklarer, at LOOP er baseret på cirkeltræning og kommer omkring både styrke og kondition. 

Træning på 24 minutter
En træning tager kun 24 minutter i LOOP Fitness.
- Der er selvfølgelig musik i højttalerne som i andre fitnesscentre, men vi har også et ”ding” hvert 45. sekund, så ved folk, at det er tid til at gå til næste maskine.
De forskellige træningsmaskiner er opstillet i en cirkel, så det er nemt at gå fra den ene til den anden, og når ”ding’et” har lydt skifter man til næste indtil alle maskinerne er nået. 
- Det tager 12 minutter at komme igennem dem alle, og man tager runden to gange, fortæller Anette Hvidtfeldt.
- Hvis du kan tage mere end de to runder, så har du ikke givet dig selv nok.
- Maskinerne arbejder med en ergonimisk; man bliver gynget ind i bevægelserne. Så længe man læner sig tilbage og følger maskinen, så vil det være rigtigt. Man skal nærmest ville gøre bevægelserne forkert, fortæller Anette Hvidtfeldt.
En af centrets maskiner plejer medlemmerne dog at sætte særlig stor pris på:
- De fleste plejer at sige, at deres favoritmaskine er kaffemaskinen, fortæller Anette Hvidtfeldt, og kaffe, det er der altid, til dem der vil have det.

Afdeling for børn
Udover en træningscirkel for voksne rummer LOOP Fitness også et opvarmnings- og et udstrækningsområde, og  for de 8-14-årige har LOOP Fitness særlige maskiner, som sikrer at børnene ikke får for meget vægt på. Men for Anette Hvidtfeldt er det vigtigt, at der også er plads til børnene i centret.
- Så hele familien kan komme og træne samtidig, siger hun. 

Gælder over hele landet
På åbningsdagen er der særlig favorable indmeldelsestilbud og både Anette Hvidtfeldt og Dorte Sander vil være tilstede og hjælpe folk igang. I det hele taget vil de begge være meget i centret i den første tid for at få sat nye medlemmer godt igang, men med tiden vil de kun være at finde i centret tre timer om dagen på hverdage og to timer i weekenderne. Loop Fitness har overalt i landet åbent fra klokken 5 til 22, og et medlemsskab i LOOP Fitness i Vordingborg gælder naturligvis også i alle de andre knap 100 LOOPcentre i landet. 
Online tilmelding kan ske på loopfitness.com allerede fra den 13. august, og den 18. august åbner Dorte Sander og Anette Hvidtfeldt en stand ude foran fitnesscentret, hvor folk kan komme og få mere at vide om stedet.

Anette Kaare Hvidtfeldt foran lokalet på Rådhustorvet 4D, i den gamle Kvickly, hvor hun den 25. august åbner fitnesscentret Loop Fitness. Foto: Mille Holst

Loop Fitness åbner i Vordingborg 25. august. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar