Der var gang i skydeteltet

FODBOLD Der var stort set gevinst fra samtlige hylder, da lørdagens opgør på Ørslev Stadion gik hen og blev ekstraordinært spændende.
- Det var ikke en helt almindelig fodboldkamp, for det var da helt tosset, at vi ikke fik lukket kampen og i sidste ende skal vi endda være tilfredse med at få uafgjort, fortæller Ørslevtræner Brian ”Stump” Kristensen.
Et sjældent set rystende usikkert Ørslevforsvar var nemlig meget tæt på at smide en ellers sikker sejr væk.
To gange, hvor hjemmeholdet var i overtalssituationer, fik gæsterne scoret på dødbolde, for det lignede tre sikre point, da Mathias Eriksson kort før pausen scorede sit andet mål i kampen.
3-1 føringen holdt tre minutter inde i anden halvleg, hvor Aleksander Møller Hansen scorede direkte på frispark. Godt nok er Ørslevmålmand Michael Larsen ikke Verdensmester i højdespring, men et hop på blot et par centimeter kunne måske have forhindret reduceringsmålet, men det var Patrick Johansens scoring til 4-2, som burde have lagt låg på kampen.
- Høng havde en spiller med en god sparketeknik, som var rigtig god til at slå dødboldene ind i målfeltet, for de sad lige hvor de skulle og det gav os store problemer, sukker Brian ”Stump” Kristensen, som så Søren Vængtoft med et uheldigt hovedstød bringe balance i målregnskabet og et kvarter før tid scorede gæsternes Simon Erikson til 5-4.
Det blev dog en anden Simon, nemlig hjemmeholdets Simon Lynge, som fik sat det sidste aftryk på kampen. I kampens døende minutter fandt indhopperen Mathias Eriksson inde foran mål og han kronede sin indsats som dagens Ørslevspiller med et hattrick, der trods alt sikrede Ørslev det ene point.

Serie 2: Ørslev GIF - Høng GF 5-5 (3-1).
Mål: 1-0 Mathias Eriksson (10). 1-1 Per Petersen (35). 2-1 Lasse Schou, str. (38). 3-1 Mathias Eriksson (45). 3-2 Aleksander Møller Hansen (48). 4-2 Patrick Johansen (53). 4-3 Christian Trebbien Tribler (66). 4-4 Søren Vængtoft, selvmål (73). 4-5 Simon Eriksen (75). 5-5 Mathias Eriksson (83).

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar