Vordingborg Kommunens folk er i gang med at få slået de kommunale grøftekanter med mere. Her ved Kirkeengen i Vordingborg. Foto: Mille Holst

Der skal følges op på det høje græs

Græsset og de grønne arealer i kommunen er ganske vildtvoksende. Det hører man også på borgmesterkontoret.

Kommunen Det meget høje græs, der flere steder dækker for vejskilte og gør det svært at orientere sig, har næppe gået nogens næse forbi. Heller ikke på borgmesterkontoret
- Jeg har fået en del henvendelser med hvordan her ser ud, siger Mikael Smed, der påpeger at det både gælder i forhold til de grønne arealer, men også generelt i byerne, hvor han blandt andet har fået tilsendt billeder fra Vordingborg by, med påkørte lygtepæle, og overbegræssede veje.
- Det bliver sendt videre til udviklingsdirektøren og til formand for plan- og teknik, og så regner jeg med der bliver fulgt op, siger han.
Med græsset har også Møn været hårdt ramt og borgmesteren kørte selv om ad Rytsebæk, da han skulle til et grundlovsmøde. Her missede han vejen, fordi græsset var så højt, at han overså den.
- Men de er i gang med at slå rabatterne og jeg forstiller mig at de gør, som de plejer. Der var vådt tidligere og det har betydet at græsset er groet meget, men det er stoppet lidt, nu det er så varmt, siger han og påpeger at han har fået at vide, at der på Møn - igen - har været et maskinnedbrud, der kan forklare noget af årsagen til det høje græs.
 

Vordingborg Kommunens folk er i gang med at få slået de kommunale grøftekanter med mere. Her ved Kirkeengen i Vordingborg. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Kommentarer

Maskinnedbrud HA HA HA det er dog den dårligste undskyldning. En kommune som Vordingborg gror vel ik’ til bare fordi en enkelt maskine går i stykker. Næ kære Borgmester indrøm nu bare at vedligeholdelse af kommunens arealer er sparet væk.

Tilføj kommentar