De to elektrikere Lars Bang (tv.) og Dennis Edelskov slår sig sammen fra 1. april under navnet Bang A/s. Foto: Mille Holst

Elektrikere slår sig sammen

Lars Bang og Dennis Edelskov slår deres firmaer sammen og vil fremover udover almindelig elektrikervirksomhed også tilbyde salg og service af varmepumper.

Stensved Per 1. april bliver Edelskov el en del af Bang A/S. De to elektrikere har allerede i noget tid samarbejdet og med fusionen vil firmaet i alt have 13 ansatte, heraf er tre lærlinge. Begge firmaers tidligere mails og telefonnumre vil fortsat være i brug efter fusionen.
Dennis Edelskov begrunder fusionen med, at han gerne vil slippe for det administrative arbejde og i stedet få mere tid til sin familie. Han skal nemlig snart være far igen. Det administrative arbejde har Lars Bang allerede givet videre til sin hustru, men han ser andre fordele ved fusionen.
- Lige så meget Dennis får sparring ved at komme til os, får vi sparring ved at han kommer til os, mener Lars Bang og fortsætter:
- Vores vækststrategi ligger til at kunne blive større.
Han glæder sig til gennem samarbejdet med Dennis Edelskov at få folk i firmaet, der er specialiserede indenfor varmepumper; både luft til luft og luft til vand.
- Dennis har en kæmpe force indenfor varmepumper, siger han og Edelskov fortæller selv, at han har sat omkring 400 varmepumper op årligt via Henriks Hvidevarer. Dét samarbejde er nu slut og Dennis Edelskov vil fremover sælge og servicere Daikin varmepumper gennem Bang A/S. 
- Vi bliver et firma med fire mand, som har forstand på varmepumper, fortæller Dennis Edelskov og lægger ikke skjul på, at det er en fordel både for firmaet og for kunderne, da der således ikke vil være så lang ventetid, hvis der skulle opstå noget med ens varmepumpe.
Lars Bang forventer i øvrigt at kunne flytte ind i firmaets nye kontorbygning til efteråret. Her bliver både plads til administration, lager og showroom med beslysning og varmepumper.

De to elektrikere Lars Bang (tv.) og Dennis Edelskov slår sig sammen fra 1. april under navnet Bang A/s. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Kommentarer

God vind med fusionen Dennis og Lars.

Tilføj kommentar