Antonihøj er i farezonen

Der var lige noget ”blød bund” og så ”slipper vi for at bygge til vinter”, var et par af de ord Poul A. Larsen (S), som boligselskabsmand, til sidste uges kommunalbestyrelsesmøde kunne sætte på det faktum at byggeriet af Vordingborg Boligselskabs lejeboliger på den forkætrede Antonibakke skubbes længere ud i fremtiden, mens der er op mod 80, der er interesserede i lejeboliger i området.
- Der er faresignaler og det er svært at få solgt. Vi er nødt til at holde det i stram snor og der er behov for status og tidsplan, mente Peter Ole Sørensen (V), der påpegede at det er 15 år man har ventet på at bebygge indfaldmarken til Præstø. Faktum er at byggemodningen ser ud til trække ud og i stedet for at begynde byggeri i denne måned, som forventet, ser det ud til at hedde sommer 2020, før der reelt gåes i gang med noget.
Heller ingen af de private parcelhusgrunde er solgt. En del blev ellers sat til slag hos realmægler Kim K. Pedersen tilbage i april, men ingen er solgt endnu. Til gengæld er prisen reduceret med cirka 50.000 per grund. Avisen har tidligere forsøgt at høre mægleren om omstændigheder og hvorfor der ikke er solgt noget endnu, men han har været på ferie de seneste uger og de andre medarbejdere i butikken, har ikke ønsket at udtale sig om Antonibakken, der ser ud til at gå ud af 2019 som bar mark.

Tilbage til forsiden

Kommentarer

02-09-2019 Der var to gravemaskiner i gang i dag ved foden af Antonibakken nede ved Ny Esbjergvej. Der blev fjernet muldjord på et areal på størrelse med en byggegrund. Hvad sker der?

Tilføj kommentar