Ny danseskole i Vordingborg har moderne fokus

Dance4all åbner på mandag danseskole i Vordingborg, hvor MGP-dans for de små, hip-hop for de større og Ballroom-fitness for de lidt ældre er blandt mulighederne.  

Dans - Vi har jo set hvor der var huller og der synes vi der manglede en danseskole i Vordingborg, fortæller John Jonassen, der gennem 30 år har kørt danseskolen Dance4all med hovedsæde i Ringsted.
- Foreløbig starter vi op med en dag om ugen og så må vi se hvordan det udvikler sig fortæller han og påpeger at de har et mantra.
- Vi vil være Danmarks Hyggeligste danseskole, siger han og påpeger at de har et par Danamarksmestre i Hiphop, men at alle - på alle niveauer - er velkomne.
- Der er jo andre der fokusrere på de meget klassiske danse, så vi fokuserer mest på mere moderne dans, siger John Jonasssen, der sammen med sin kone har kørt danseskoler på hele Sjælland, hvor Vordingborg bliver nyeste skud på stammen.
Planen er at der vil være en række instruktører hernede hver mandag fra den 3. september og John og hans kone regner også med at være her, så tit som muligt.
- Jeg kan god lide at komme ud på skolerene og snakke med dem der går her. Jeg kna godt lide at vi kender dem der går her, siger han.
Målgruppen er alle. Børn ned til tre år kan begynde med MGP-dans, der er hip-hop, jitterbug, swing og lignende for en bredere målgruppe og som særlige motionshold bliver der lavet ”ballroom fitness”, som er en motionsdans i standard og latinamerikanske danse, hvor man får pulsen op og sved på panden. Desudne kommer der et særligt motionshold i Vordingborg - ”Funky Mamas” - dre både er motion, men med fokus på nye tendenser indenfor hip-hop og ”girly style”. 
Hver mandag fra 16.45 og til 22 vil der være hold i gang og det hele foregår på Hotel Valdemar, hvor Dansce4All har lejet sig ind. Man kan tilmelde sig på forhånd via www.dance4all.dk eller man er velkommen til at kigge forbi fra den 3. september.

Tilbage til forsiden

Kommentarer

Amin ønsker at gå til hip hop

Lykke på 9 år, ønsker at gå til “ballroom fitness” og hvis det passer med tiden ville hun også gerne gå til “Funky Mamas” Vil bare høre hvad tid det er?

Amin vil gerne gå til hip hop. Amin er 10 år gammel. Vi kommer mandag den 9/9 kl 16.45

Tilføj kommentar