• www.henriks-hvidevarer.dk

Antoniehøjen

Peter Frandsen, Kirkagerstræde 23, 4720 Skibinge.

Antoniehøjen (bakken) endnu engang
Som gammel Præstø-dreng gør det mig meget trist hver gang at læse om de mange forslag, der er for at vandalisere dette unikke sted ved vores by.
Antoniehøjen er for mange Præstø borgere lige så specielt og smukt et sted, som Ayers Rock er for de indfødte i Australien. Den høj skal være et rekreativt offentligt område, hvor der kan være nogle grusstier med lav bevoksning, buske, lidt borde og bænke samt nogle får, som kan holde græsset nede.
Her skal børnefamilier, bedsteforældre, SFO og skoler kunne færdes med bl.a. drageflyvning, og skulle vi få en periode med snevintre igen, så er det alle tiders kælke- og skibakke. Endelig er det også stedet, hvor man kan lægge gåturen med termokanden, sidde på de førnævnte borde/bænkesæt og nyde synet af vores smukke by og dens beliggenhed. Efter min mening vil det være til glæde for nye borgere og for os som bor her i forvejen. Der er så nogle idemagere, som vil overplastre området med lejligheder og parcelhuse. Men at sætte penge i en byggemodning af Antoniehøjen er død kapital. Der bliver ikke afsætning af de påtænkte byggegrunde, som vil stå i rimeligt forhold til investeringen. Hermed nogle forslag hvis man i kommunalbestyrelsen mener, at der skal bruges nogle penge til fornuftige formål.
Tubæk Å trænger virkelig til en oprensning, således at den vil være farbar med kajakker og kanoer, og jeg ved, at der er kreative kræfter, som står på spring med udlejning til glæde for turister og lokale.
Cykelstier er en stor mangelvare her i kommunen. ”To minus en veje”, med kraftig reduktion af hastigheden i det åbne land, har blot den modsatte effekt og skaber falsk tryghed.

 

Tilbage til forsiden

Kommentarer

Hel enig med Peter Frandsen

Tilføj kommentar