• www.henriks-hvidevarer.dk

Håber på en bedring...

Frank Serop, Hyldestien 4, 4735 Mern

 

Da jeg fik min folkepension i 1997 flyttede jeg til min datter der er bosat i Spanien, blandt andet på anbefaling af min læge, fordi jeg har kronisk ledegigt i ryggen og i flere led. Der var et godt klima med sol og varme frem for her med kulde, regn og blæst, desuden en sund Middelhavskost, da jeg også led af urinsyregigt i mange år.

Nu i 2018 er jeg flyttet tilbage og bor i en fritidsbolig i Vordingborg Kommune. I Spanien og flere andre EU-lande betaler man ikke skat af sin pension, når man kan bevise et handicap på mere en 2/3. Her i Danmark er min skat cirka 5.000 kroner per måned, det er ok hvis de bruges fornuftigt af staten, for eksempel til hjælp til ældre og handicappede og ikke til usikre projekter i U-lande hvor pengene havner hos korrupte personer. Måske det ville være sundt med en "hovedrengøring" i det danske system, blandt politikere og embedsfolk.

Efter få måneders ophold har jeg fundet ud af, at det nok er det dårligste sted jeg har valgt som bopæl. Når jeg hører og læser om Vordingborg Kommune, så lyder det som en af de dårligste i Danmark med utallige mangler og fejl i systemet. Man kan jo kun håbe for en bedring i fremtiden.

Tilbage til forsiden

Kommentarer

Kære Frank Serop. Hvorfor er du kommet hjem, da der er så dejligt i Spanien, og du ikke betaler skat. Skulle det være fordi at du skal forsikre dig, eller selv betale for læger, og hospitaler. Nu tror jeg ikke Vordingborg kommune er det dårligste sted at bo, så hvis du ikke er tilfreds, så rejs dog.

Tilføj kommentar