Lysene er forsinkede - igen. Banedanmark sår nu græs og håber at hele vejstrækningen bliver færdig i midten af maj. Foto: Mille Holst

Venter stadig på lys

Lyseguleringen til Næstvedvej lader stadig vente på sig. Men Banedanmark regner med at kunne så græs og blive helt færdige - også med lysreguleringen - i midten af maj.

Vordingborg Der kommer til at gå nogle uger endnu før den endelige lysregulering bliver sat op på den nye strækning af Næstvedvej i Vordingborg.
Efter planen skulle lyset blive leveret i uge 16 - altså i sidste uge - men den deadline er nu udskudt til uge 18.
- Vores entreprenør er blevet snydt af sin leverandør, fortæller Svend Skodborg-Jørgensen, der er udførelses koordinator i Banedanmark.
- Leverancen har de snydt os på et par gange, fortsætter han, men tror alligevel på, at lysene kommer om et par uger.
- Ellers må vi finde en anden leverandør.
Tuil den tid bliver de endelige lysreguleringer således sat op i krydsene Boulevarden/Valdemarsgade/Næstvedvej og Aarsleffsgade/Næstvedvej. Desuden bliver der etableret lysregulering i krydset Næstvedvej/Kuskevej/Elmeallé.

Nu skal der sås
Ventetiden bruger Banedanmark istedet på at gøre jordarealerne langs vejstrækningen færdige. Her bliver sået græs på de fleste strækninger, men på arealet bag den irske pub skal der etableres nogle parkeringspladser, så her retter banedanmark arealerne til, hvorefter Vordingborg Kommune efterfølgende kan komme til at lave selve parkeringsarealet færdigt, hvis det skal være andet end ren jord.
Omkring uge 20 regner Svend Skodborg-Jørgensen med at alt etableringsarbejde i forbindelse med etableringen af Ny Næstvedvej og broen over jernbanen vil være helt færdigt, både lysreguleringen, græsarealer og trappen og cykelpassagen ned på den lukkede del af Aarsleffsgade.
Som noget af det sidste bliver der ifølge Svend Skodborg-Jørgensen lavet nye matrikelgrænser, hvorefter Banedanmark kan overlevere vejen, fortove og arealerne langs vejen til Vordingborg Kommune, mens Banedanmark selv beholder broen og skråningerne ned mod jernbanen.

Lysene er forsinkede - igen. Banedanmark sår nu græs og håber at hele vejstrækningen bliver færdig i midten af maj. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Kommentarer

Jeg må som tilflyttet københavner og forhåndsværende taxivognmand ,sige til Vordingborg at man skal passe gevaldigt på ikke skabe køer unødigt efter københavnsk forbillede denne nye bros lys regulering er et ganske godt eksempel på hvordan man med lys regulering skabe unødige stop der skaber både mere forurening og i tider med trafik også skaber stillestående køer ,før passede man området uden for trafik tunge tider uden at holde, nu holder der biler stille klokken 3 om natten ,og holder for ingenting andet en den røde lygte ,for 20 år siden satte man følere på alle lyskryds i Helsingborgs centrum og kører man 50 har man grøn bølge ,i Frankrig blinker de orange om natten og der er så højre vigepligt begge ting der er godt for miljøet kunne man prøve være lidt kreativ for en ting kan jeg love jeg forsætter i af den sti vil Vordingborg for megen ekstra forurening helt som København har det pga. dårligt udformet lyskryds og her er vores nye Bro et skole eksempel på med dårligt indrettet svingbaner mange unødige usynkroniserede lyskryds ja som altid skrivebords arbejde måske i skulle tage nogle erhvervs chauffører med på råd ,praktiks viden slår teoretisk især ude i virkeligheden Det er en Ommer Capice

Tilføj kommentar