• www.henriks-hvidevarer.dk

Se video: Henter ny DM-titel i gokart

GOKART Efter at have vunddet det danske mesterskab i DASU-regi på Grindstedbanen, mente Keld Danefred Nielsen fra Sydsjællands Automobil Klub (SAK), at det var tid til at holde vinterpause, men sådan skulle det ikke gå.
- Til stor irritation for alle gokartkørere i Danmark har Dansk Automobil Sport Unioen måske sovet lidt i timen og ikke tænkt så meget på, at der kunne komme en konkurrent og opstarte en ny organisation i Danmark indenfor gokartsporten. Det gjorde der så, og han hedder Hans Ladegfoged og kommer fra Ikast, fortæller Keld Danefred Nielsen.
Hans Ladefoged, der har retten til at importere Rotas Max motorer, har nemlig aftalt med de forskellige baner i Danmark om at holde løb, som DASU har gjort i årevis og derfor er der også noget der hedder Rotax Master XL DD2 - Dansk Mesterskab - 2012 under Hans Ladefoged.

Endnu en DM-titel
Som DASU-mester ville Keld Danefred Nielsen ikke overlade titlen til en anden kører og med endnu et løb i Korsør var den lokale SAK-kører med i det skrappe felt, der blandt andet talte Jesper Christensen, Jan Faurskov og Peter Dyhr.
I finaleheatet lagde Keld Danefred Nielsen stærkt ud i det første sving og selv om han blev hårdt presset, holdt han førstepladsen hjem og kunne for anden gang på kort tid lade sig fejre med en ”ny” DM-titel.

Tilbage til forsiden

Kommentarer

Keld Danefred Nielsen - Se video: Henter ny DM-titel i gokart

Tilføj kommentar