• www.henriks-hvidevarer.dk

Philippine Scholain, projektleder på byudvuklingsprojektet De Røde Løbere. Arkivfoto: Brian Romberg

Byudviklingsprojekt trækker ud

Ifølge Vordingborg Kommune skulle byudviklingsprojektet De Røde Løbere være færdigt iløbet af sommeren 2018. Anlægsarbejdet er dog trukket ud og først nu sendt i udbud. Projektlederen tror dog at ruterne kan nå at blive færdige iløbet af i år. 

Vordingborg I midten af maj måned i år meddelte Vordingborg Kommune i en pressemeddelelse, at byudviklingsprojektet De Røde Løbere ville blive lavet i løbet af sommeren.
- Alle fem ruter bliver anlagt hen over sommeren 2018, hedder det i meddelelsen.
På avisen har vi fulgt projektet tæt, og der er også sket lidt på flere af ruterne - især har eksempelvis kunstnerne haft travlt med at lave deres del af projektet. Men nu hvor sommeren er gået på hæld er ingen af de fem ruter endnu færdige - og mange af dem kan man stadig ikke se, hvor skal gå.

Arbejdet er i udbud
Anlægsarbejdet vedrørende ”lommen” i Algade vest er ifølge projektleder på De Røde Løbere, Philippine Scholain, netop kommet i udbud. Det samme gælder opsætningen af stenene i Rådhusparken.
- Der er ikke sat en gravko i jorden endnu, men det er i udbud og vi regner med at gå igang hurtigst muligt, siger hun til avisen og mener at der kan gå fra 14 dage til fire uger, før udbuddet falder på plads og arbejdet kan sættes i gang.
Når der kan gå uger med dette arbejde, skyldes det ifølge Scholain blandt andet, at der er mange interessenter, der skal blive enige om den endelige løsning; husejere, lejere, kommunen.
Men er det ikke lidt sent? Hvis der kommer en hård vinter med frost, så når I vel ikke at blive færdige i år?
- Hvis der kommer snestorm imorgen, så får vi problemer med at nå det i år, indrømmer Philippine Scholain, men tager alligevel tidsfristen med ro:
- Når først gravkoen kommer i jorden, så tager det ikke så lang tid at anlægge det. Det er forarbejdet, der tager lang tid, siger hun.

Philippine Scholain, projektleder på byudvuklingsprojektet De Røde Løbere. Arkivfoto: Brian Romberg

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar