Bogø-børn vinder lands-konkurrence

- Vi har glædet os meget til at komme herud. Bogø Kostskole er nærmest selvskrevne til at være med - blandt andet fordi, at en stor del af eleverne er anbragte børn. De har det selv tæt inde på livet. Sådan lød det fra Stine Enevold, fra Børnehjælpsdagen, der i begyndelsen af september var på Bogø Kosteskole og starte kampagnen ”Ungdomsværn”, hvor unge i hele landet skulle lave en kampagne der skulle samle ind og sætte fokus på anbragte børn.

Og det lykkedes rigtig godt på Bogø, hvor 9.Z fra Bogø Kostskole lavede deres helt egen professionnelle støttekampagne, med markedsføring, budgetter og startede den såkaldte "lysegrønne bølge", hvor der blev samlet ind.

Og det var altså nok til at være de bedste i landet, og de bliver således nu kåret som vinder af hele projektet. Valgt ud blandt samtlige deltagere.

- De har virkelig lagt et kæmpe arbejde i det her og de har været meget kreative med deres kampagne, fortæller Sylvia Blazejowski, der er projektleder for Børnehjælpsdagen.

Eleverne har i alt indsamlet 29.250 kroner gennem deres kampagne - blandt andet ved rekordsalg af 450 muleposer, der i øvrigt giver en smule ekstra til klassekassen - ud over de 10.000 kroner som klassen får overrakt på mandag til den officielle kåring.

Læs mere i avisen på onsdag og læs tidligere artikler herunder:

http://www.sydtid.dk/bogø-først-med-støtte-anbragte-børn

http://www.sydtid.dk/muleposerne-fra-bogø

 

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar