Fejl udbedres gradvist på Næstvedvej. Arkivfoto: Mille Holst

Besigtiger Næstvedvej

I Handicaprådet er man optimistisk og tror på at de fleste problemer på Næstvedvej bliver løst. 

Vordingborg Under en besigtigelse af Ny Næstvedvej i Vordingborg kort før jul kunne Anders J. Andersen, der er tilgængelighedsansvarlig i handicaprådet i Vordingborg, konstatere, at hensynene til handicappede ”er blevet bedre, men det er jo ikke færdigt”, som han siger.
Han undrer sig dog generelt over at tingene ikke har været i orden fra start.
- Er det ikke ingeniører, der har lavet det?, spørger han retorisk, da avisen taler med ham efter besigtigelsen.
Anders J. Andersen er dog optimistisk på vejens vegne.
- Ved Kuskevej, Elmeallé og Næstvedvej er det blevet bedre. De sidste rettelser skal ske i forbindelse med rettelser for cyklister og så videre til foråret. Jeg er optimistisk; det er jeg, siger han og understreger, at hans rolle i projektet er at være rådgiver for kommunen.

Imødekommenhed
Siden vi her i avisen kunne fortælle om de manglende hensyn til handicappede på den ny Næstvedvej i Vordingborg - hensyn det ellers er skrevet ind i lokalplanen at der skal tages - har Banedanmark været igang med at rette på vejen og kort før jul gennemgik repræsentanter fra Banedanmark, entreprenøren, Vordingborg Kommune  og handicaprådet vejen for at se på miseren.
- Der var stor imødekommenhed, mener Anders J. Andersen, der således oplevede, at Banedanmark er interesserede i at få løst problemerne på vejen.

Udfordring løses ikke
Den store udfordring med den nye vej er dog svinget fra jernbanebroen og ned på Aarsleffsgade. Fordi broen er blevet højere end først beregnet, er hældningen i svinget også blevet større, og det giver i følge Anders Andersen nogle udfordringer, ikke bare for eksempelvis kørestolsbrugere, som vi her i avisen skrev om i slutningen af november måned, men også for store lastbiler.
- Hældningen er også helt forkert for cyklister, bemærker Anders J. Andersen, der dog ikke mener, at der kan rettes op på dette problem.
 

Tema: 
Ny Næstvedvej

Fejl udbedres gradvist på Næstvedvej. Arkivfoto: Mille Holst

Hældningen kan man ikke ændre på nu, siger Anders Andersen, Handicaprådet. Arkivfoto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar