Det sidste er ved at være på plads og apoteker, Birgitte Egeberg Carlsen er klar til åbning den 26. februar. Fotos: Michael Thønnings

Apoteket er klar

Alt er gået som det skulle og efter et års forarbejde, er den nye apotek på Voldgade 20 næsten klar.

 

Vordingborg Den helt afgørende ting var robotten, der ved få klik, kan finde frem til den medicin og de produkter som kunderne skal bruge og sende det direkte videre, og den er på plads. I øjeblikket er teknikeren i gang, med den sidste installation.

Det ”gamle” Vordingborg Apotek er således stort set på plads på sin nye adresse på Voldgade 20, og det gamle Fogs rå-betonbygning er pludselig blevet hyggelig.

- Vi har fået god plads og bedre indretning, fortæller Birgitte Egeberg Carlsen, der er glad, for snart at kunne åbne.

- Det er gået som det skulle, der har kun været småting, siger apotekeren, der også selv har investeret tid, kræfter og penge i det nye, der både har ny P-plads, ny facade og ny indretning.

- Vi har også fået brolagt ”Apoteker-passagen”, hvor vi regner med der skal lidt blomster og bænke op, så det bliver hyggeligt og folk igen kan bruge den. Det tror jeg alle får gavn af, siger hun.

Det er dog apoteket der er det, der tæller og ud over det er lettere at komme til, er der også mere plads i kunderummet, ligesom pakkeafdelingen med robot er lettere at komme rundt i. Derudover er der både omklædning, kontorer, et stor mødelokale, hvor der kan laves arrangementer og et samtalerum, hvor man kan snakke med personalet eller måske få en vaccination under god forhold.

- Vi glæder os meget til at starte op, siger Birgitte Egeberg Carlsen, der åbner officielt med snoreklip fra borgemesteren den 26. klokken 8. men allerede den 24. klokken 16, vil den nye vagtluge være åben.   

Det sidste er ved at være på plads og apoteker, Birgitte Egeberg Carlsen er klar til åbning den 26. februar. Fotos: Michael Thønnings

Robotten kom den 5. februar og er bygget ind i det nye apotek, der også laver en konkurrence om at give den et nyt navn.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar