Amalie + to gange Rasmus = succes

For anden gang på under en uge besøgte den populære sanger Rasmus Nøhr Sydsjælland, hvor han i fredags optrådte til udendørs koncert i den idylliske have bag Sweet & Coffee i Præstø.


Publikum hyggede sig i fredags i Sweet & Coffees have, der strækker sig ned mod Tubæk å, nød den gode grillmad fra Jimmy Duevang og lyttede til iørefaldende musik fra Rasmus Nøhr og pausebandet – pigeduoen Olaf/Nørfelt. Duoen bestående af veninderne Amalie Nørfelt og Laura Olaf spillede på flere måder en vigtig rolle i forhold til arrangementet.

Det var et opslag på Rasmus Nøhrs facebookprofil, som fik unge Amalie Nørfelt til at skrive til sangeren. Sangeren efterlyste smukke steder i Danmark, hvor han kunne optræde.

Amalie Nørfelt overbeviste i sin beskrivelse af Sydsjælland Rasmus Nøhr om Præstøs kvaliteter, så han slet ikke kunne modstå at besøge byen.

Indehaverne af Sweet & Coffee, Rasmus og Doreen Evind, var med på ideen og tilbød at lægge have til arrangementet.

 

Tæt på publikum

Rasmus Nøhr fortæller, at han er blevet bidt af stemningen ved havefester, fordi han kommer helt tæt på sit publikum, og at det er tredje år i træk, han optræder ved mindre intimkoncerter rundt om i landet. Han får blot dækket sine udgifter og optræder ellers gratis og synes det er en ideel måde at få reklame på. Konceptet går i al sin enkelhed ud på, at publikum indbydes til gratis havekoncert, og at de blot betaler for mad og drikkevarer.

 

Sælger gode oplevelser

Det er første gang, at haven bag Sweet & Coffee benyttes til havekoncert, men Rasmus Evind fortæller, at der allerede næste fredag igen bliver musik i haven.

- Vi har et koncept, der går ud på at sælge gode oplevelser. Det gælder, hvad enten det er i vores café, i butikken, vores overnatningssted eller som her musik i haven. Vi lægger vægt på at skabe de bedste rammer, lyder det fra Rasmus Evind, som sammen med sin kone har haft Sweet & Coffee i Præstø i fem år og hele tiden forsøger at udbygge konceptet. 

- Vi har travlt om sommeren, mens vinteren naturligvis er mere stille. Vi har været heldige med vejret i dag og er glade for de erfaringer vi har fået. I denne omgang er der udleveret 300 billetter, som er blevet revet væk. Vi kunne godt have udleveret flere billetter, men igen handler det om, at alle får en god oplevelse, at vi kan følge med, og at der er plads nok til alle. Det er dejligt at se, hvordan folk hygger sig i haven. Vi prøver at forene god musik med lækker mad i specielle rammer. 

- Næste fredag den 31. juli er vi klar med et lidt mindre arrangement, når J. Wagner kommer og spiller country og Dylan-inspireret musik.

 
Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar