Alt blev revet ud før boligselskabet rykkede ind

Særlige lyddæmpende gulve og lofter, en ny stor skranke og et stort åbent rum. Vordingborg Boligselskab inviterer nu til reception i deres nye lokaler på Falunvej, hvor det eneste der er tilbage af det oprindelige, er murene.

 

 

- Vi har selv kunnet bestemme det meste, så vi har været rigtig glade for vores udlejer, siger Jens Hartmann, direktør for Vordingborg Boligselskab. For kort tid siden rykkede de ind i de fuldstændigt nyrenoverede lokaler på Falunvej 8.

- Det eneste, der er tilbage af det oprindelige, er væggene, siger han, mens formand Steen Frederiksen tilføjer, at det var lidt svært at forestille sig, at det blev så godt.

- Det var jo et værksted, første gang vi så det, siger formanden, der havde været på udkig længe, da man havde brug for bedre og ordentlig plads til at samle boligselskabets administration, der før holdt til på Rådhustorvet oven over den gamle Kvickly.

- Jeg er især vild med de brede gange og at her er så åbent, siger Jens Hartmann. 

Der var ellers lagt op til en smallere gang med lukkede kontorer på hver side, men den blev åbent op, indgangen blev flyttet ud til siden, og huset fik et nyt ”hjerte” nede i den ene ende.

Her er nemlig bygget et stort mødelokale og kantine i ét, der kan  deles. Her er stolene   modigt valgt i to farver - rød og grå - boligselskabet  egne farver, mens hjørnet har et fint nyt køkken med køkkenvogn.

- Men det er også det eneste nye møblement, siger Jens Hartmann, der påpeger at de for 7-8 år siden fik nyt inventar og det fik lov at flytte med. Lige fra hævesænkebordene, til malerierne af den lokale Gertrud Boberg - og så selvfølgelig medarbejderne - der har fået noget bedre plads at boltre sig på.

- Det eneste vi mangler nu er lige ar få ryddet op på vores lager, men det når vi inden receptionen, siger Steen Frederiksen.

I sidste uge var 42 ud af de 43 af boligselskabets medarbejdere samlet i det nye lokale og der var udelt begejstring for det nye sted og de åbne kontorer. Således er de lukket af, men med glasvægge, så man kan se nede gennem det hele.

Nede i den ene ende har den tekniske afdeling også fået samlet deres kontoror - endda med badeafdeling og egen indgang, så viceværterne kan hive fat i dem, de skal bruge.

Kontoret husede tidligere en del af VVS Lars Nielsen og det er ham boligselskabet er blevet lejere hos. De har endda fået et par ekstra garager og kan nu se direkte over til et af deres meget populære boligområder - Rørosparken - hvor der i øjeblikket er 15 års ventetid på en bolig.

- Vi har faktisk alt udlejet for øjeblikket. For nogle år siden, var der ledige boliger, men det er der bestemt ikke mere, siger Jens Hartmann, der dog påpeger, at der ikke er aktuelle planer for at bygge ekstra boliger lige nu. 

Til gengæld er der meget aktuelle planer om en reception for og i de nye lokale den 29. april klokken 16-18, hvor alle er velkomne til en gang pølsevogn og lidt til tørsten.

 
Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar