Ørslev uden to karantæneramte spillere

FODBOLD Ørslevtræner Johnny Dahl må blande kortene en ekstra gang, når rækkens tophold gæster Vordingborg Stadion.
Mathias Eriksson og Patrick Johansen afsoner karantænedomme, hvilket ærgrer Ørslevtræneren.
- Vi er løbet ind i nogle dumme udvisninger, men det lykkedes at nedsætte karantænen for Mathias Eriksson efter vi appellerede straffen til DBU-Sjælland, fortæller Ørslevtræneren.
Det er kampen den 16. april, hvor Ørslev mødte B 73 Slagelse, der fik et efterspil og episoden så dommeren, der efter indberetningen til DBU-Sjælland idømte Mathias Eriksson og Slagelsespilleren Mads Vestergaard Hansen nogle skærpede karantænedomme.

Karantænedom blev nedsat
Episoden skete umiddelbart efter kampen var fløjtet af, men spillerne skal huske, at kampen ikke er forbi, før dommeren har forladt stadion og det er baggrunden for de skærpede karantænedomme.
Slagelsespilleren blev idømt fem spilledages karantæne og Mathias Eriksson stod til tre dages karantæne.
- Slagelsespilleren forsøgte at nikke en skalle og Mathias Eriksson skubbede ham væk og derfor var det uretfærdigt, at Mathias Eriksson også blev idømt en skærpet straf, men DBU-Sjælland tog vores version af episoden op og nedsatte karantænedommen til to dage, fortæller Johnny Dahl.
Den ”dumme” udvisning til Patrick Johansen skete i hjemmekampen mod Karrebæk, hvor Ørslevspilleren puffede til Karrebæks Michael Saxe og den forseelse kostede Ørslevspilleren én spilledags karantæne, som han derfor afsoner mod Vordingborg.

Lokalopgør spilles i morgen lørdag den 30. april
Ved en fejl er lørdagens lokalopgør annonceret til den 7. maj, men det er ikke korrekt.
Kampen på Vordingborg Stadion spilles allerede i morgen den 30. april, hvor dommer Peter Christensen fløjter et forhåbentlig spændende opgør i gang klokken 16.
Det er Vordingborgmandskabet, som har revanche tilgode. Sidst de to  hold mødte hinanden var den 19. maj 2012 på Ørslev Stadion, hvor hjemmeholdet sendte naboerne hjem med et knusende 1-5 nederlag i bagagen.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar