Rasmus Nøhr kommer til Ørslev. PR-foto

Ørslev fester hele lørdagen

En gigantisk gratis fest med mad, musik-, mark - og VM - over 13 timer, sætter gang i Ørslev lørdag 16. juni.

Ørslev - Vi har haft godt fat i vores frivilligbank, med omkring 100 frivillige og vi håber da, at vi kan trække 2-3.000 gæster, fortæller Tina Normann Frederiksen, fra Ørslev GIF, der indbyder alle til gigantisk gratis fest på Ørslev stadion, lørdag den 16. juni.
Det er konceptet ”Danmark Dejligts”, med Rasmus Nøhr, der lægger vejen forbi, men ØGIF, har selv lagt i puljen og udvidet, så festen varer fra klokken 11 om formiddag til 00.00 om natten.
- Vi har sørget for at der vil vær masser af gratis aktiviteter for børnene, så man kan bare komme og så begynder vi lidt tidligere med frokostplatte klokken 11, fortæller Tina Normann Frederiksen, der har fortæller, at klubben har husstandsomdelt løbesedler i hele byen, for at lokke folk til arrangementet.
Ud over frokost har de lokale madsteder også fået plads på stadion, så man kan forsyne sig i løbet af dagen, der begynder med markedsplads og aktiviteter, men starter officielt med musik fra klokken 14.
Her har man fået lokale bands til at dyste og har udvalgt tre, der på dagen skal konkurrere mod hinanden. Det bliver Link, Emilie og Anton, samt The Elephant Suit, der skal give den gas.
Herefter kommer Præstøs egen Olga, fra voice junior og synger sammen  med sin  søster.
Og så er det aften, hvor de musikglade kan høre Claus Da Cunha spille, mens de fodboldhungrende kan se Danmark-Peru i et af teltene.
- Når det nu er samtidig med landskampen, så har vi tre tv-skærme med, så man kan se den på pladsen. Det ville være ærgerligt hvis folk tog hjem, eller først kommer derefter, siger hun.
Efter kampen går Rasmus Nøhr på, inden man slutter af med Gasbox der - som de fleste der har besøgt Festugen  godt ved - er garant for en god gang Gasolin-jam..
- Og så er klokken efterhånden 00.00, siger arrangøren, der håber på opbakning i løbet af dagen, ligesom hun understreger at alle er velkomne til at kigge forbi.  

Rasmus Nøhr kommer til Ørslev. PR-foto

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar