Åbner sæsonen med en sejr

FODBOLD Holdsamarbejdet mellem Nykøbing og Vordingborgs kvinder snuppede alle tre point i sæsonpremieren mod Ølstykke og hjemmesejren var ganske fortjent.
Det er nærmest som om, at når der spilles jubilæumskamp på Vordingborg Stadion, skal der knaldes, og det er ikke fordi champagneproppen løsnes, også i lørdagens eftermiddagskamp trak et tordenvejr ind over byen, så kampens dommer midlertidigt måtte afbryde kampen.
I lørdags blev Chanina Nielsen noteret for sin kamp nummer 100 i den stribede trøje og højrebacken fik også en sejr i jubilæumsgave.

En kølig inderside
- Vi indledte kampen efter fodboldens ABC, for Anna Kaptain skulle blot bruge en kølig inderside på Celine Dalstens oplæg for at bringe os foran, fortæller træner Brian Baran, der så selvsamme Celine Dalsten sende hjemmeholdet til pausen med en 2-1 føring.
Alene med gæsternes målmand svigtede hun ikke, og det var lige noget, der passede Brian Baran.
- Når Celine Dalsten er alene med målmanden,  scorer hun ud ni ud af ti gange, fortæller Brian Baran, der efter pausen så Sandra Nielsen score kampens flotteste mål.
Afslutningen blev sendt helt op i krogen og 3-1 føringen blev skruet endnu en tand i vejret, da Anna Kaptain i selvsamme minut øgede til 4-1.
Gæsterne fik pyntet på stillingen efter et hjørnesparksindlæg ti minutter før lukketid, men da var hjemmesejren allerede kørt i hus.
- Vi fik hele tiden Ølstykke ud at løbe og jeg vil gerne fremhæve en debutant, blot 17-årige Ida Kulle, som fra sin backposition viste god tilgang til tingene og spillede med masser af energi, fortæller Brian Baran.

Er videre i pokalen
Også i landspokalturneringen har Nykøbing og Vordingborgs kvinder succes.
I næste runde, der spilles den 27. september, møder holdet Herstedøster IC, som de også stifter bekendtskab med i en sjællandsseriekamp den 28. oktober.

Kvindesjællandsserien: Nykøbing FC/Vordingborg IF - Ølstykke FC 4-2 (2-1).
Mål: 1-0 Anna Kaptain (12). 1-1 Cecilie Paludan Madsen (39). 2-1 Celine Dalsten (42). 3-1 Sandra Nielsen (78). 4-1 Anna Kaptain (79). 4-2 Bolette Schmidt (80).

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar