Åbent brev til Movia....

Allan Pedersen
Stationsvej 8
4760 Vordingborg

Som daglig pendler mellem Vordingborg og Ringsted, vil jeg gerne bruge lidt tid på at takke for en glimrende køreplan, i de fleste tilfælde. Jeg bor i Vordingborg, nærmere bestemt i Masnedsund. Jeg benytter mig af buslinje 661R Ore mod Præstø hver morgen, og modsat bruger jeg buslinje 661R Præstø mod Ore hver eftermiddag.
Situationen er den, at toget hver eftermiddag, ankommer til Vordingborg station på minuttallet 30. 661R mod Ore kører planmæssigt på minuttallet 26 & 56. Realiteten er, at jeg ofte, idet jeg stiger ud af toget, kan se 661R køre fra Vordingborg station. Det betyder, at jeg har i omegnen af 28 minutter til at nyde Vordingborg station inden den næste busafgang.
Nu bliver det så rigtig interessant. Efter de 28 inspirerende minutter, tager jeg plads i 661R mod Ore, vinker til toget, der ankommer fra Ringsted nede på perroen, samtidig med vi bevæger os stille og roligt ned af Marienbergvej.
Efter omkring 600 meter ankommer vi til Vinkelvej, hvor det er mere regel end undtagelsen, at bussen er kommet foran i forhold til køreplanen, og derfor holder pause i et par minutter. Bussen fortsætter sin rejse gennem det sydlige Vordingborg, nu med reduceret fart, for at undgå at komme yderligere foran i forhold til køreplanen.
Med dette i mente, prøver jeg at finde en fornuftig forklaring på, hvorfor man har valgt at lade afgangen for 661R mod Ore, være i omegnen af to minutter før toget fra Ringsted ankommer. Jeg er overbevist om der findes en fornuftig forklaring på dette dilemma. De omkring 28 minutter, Movia gerne vil have jeg venter på Vordingborg station hver eftermiddag, betyder jeg hvert år venter sammenlagt lidt over fire dage på Vordingborg station. Det burde være rigelig med tid til at regne dilemmaet ud.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar